Målbare resultater gennem viden, bæredygtige løsninger og holdbare forandringer.

Hvem vi er

Vores mission, vision og værdier
blank

CMC Consulting Group

CMC Consulting Group er en højt specialiseret og samtidig en fleksibel konsulentvirksomhed. Vi kan trække på et korps af mere end 80 konsulenter fra 30 konsulentvirksomheder, hvorfra vi til den konkrete opgave leverer den mest kvalificerede konsulent, eller ved større opgaver det bedst kvalificerede team. Konsulenterne har alle et omfattende referencegrundlag, typisk oparbejdet hos et eller flere af de internationale konsulenthuse, og siden videreudviklet i mindre og specialiserede konsulentvirksomheder.

De deltagende virksomheder i CMC Consulting Group er gensidigt forpligtet til at stille deres formåen og ressourcer til rådighed ved løsning af opgaver.

Mød vores team

Dan B. Mortensen

Ledelseskonsulent - Partner
Dan arbejder indenfor følgende områder: Organisations- og ledelsesudvikling, Strategi- og Forretningsudvikling, Strategiimplementering, Forandringsledelse, Eksekvering og effektivisering, Ledelsesudvikling, Lederudvikling og Talentprogrammer.

Med baggrund i over 20 års konsulenterfaring, bidrager Dan til at skabe vækst og effektive organisationer hos hans kunder og ruster dem til morgendagens strategiske udfordringer.

Med kompetencer inden for rådgivning og implementering af strategiske forretningsprocesser, organisations- og ledelsesudvikling udvikler Dan skræddersyede procesforløb og kurser til både offentlige og private virksomheder.

Dan er CMC-certificeret.

Kontakt Dan på telefon 6161 6161.

Poul Gøbel

Virksomhedsrådgiver - Partner
Poul har arbejdet i mere end 16 år som virksomhedsrådgiver og beskæftiger sig med udvikling af organisationer og mennesker.

Poul designer og igangsætter udviklingsprocesser - ofte af længerevarende karaktér, som engagerer, udfordrer, sætter spor og frem for alt skaber de nødvendige resultater. 

Pouls seneste opgaver har været processtyring ift. en fusion, trimning af organisationers arbejdsprocesser (Lean), udvikling og implementering af virksomhedens strategi, sparring af ledergrupper, ledelsesudvikling af lederteams samt kvalificering af organisationens kultur.

Poul er iøvrigt bestyrelsesformand for dette CMC-institutet i Danmark, og er naturligvis CMC-certificeret.

Kontakt Poul på telefon 2325 0509.

Jesper Askov Møller Petersen

Org.konsulent/Projektledelse - Partner
Jesper arbejder målrettet på at hjælpe virksomheder og organisationer med at blive effektive i projektledelse. Sammen med Jesper sikres større træfsikkerhed i virksomhedens projekter via skarp eksekvering og frembringelse af synergi mellem ledelse og styring i organisationens strukturer.
Jesper arbejder primært indenfor:
 • Projekt-, Program- og Porteføljeledelse
  • Etablering af strukturer og systemer
  • Kompetenceløft og uddannelser
  • Design af modeller og værktøjer
  • Udvikling af ledeleskompetencer
 • IT implementering og forankring af tilknyttede processer
 • Gennemførelse af projekter med høj forandringskompleksitet
 • Interim projektledelse
 • Sparring og mentoring for projektledere
Jesper er CMC-certificeret.

Kontakt venligst Jesper på telefon 3051 1461.

Knud Fiil-Nielsen

Ledelseskonsulent - Partner
Knud  arbejder som ledelseskonsulent inden for organisation, effektivisering og anvendelse af informationsteknologi, herunder sourcing og gennemførelse af udbud.

Knud er foredragsholder ved konferencer og seminarer om ledelse og strategisk anvendelse af informationsteknologi og forfatter til en række artikler og publikationer, herunder er Knud en af hovedskribenterne på God it-skik, 2011 og hovedforfatter til Anbefalinger om IT Governance, 2012. Medlem af bestyrelsen for Dansk Institut for Certificerede Managementkonsulenter og medlem af Dansk IT’s Fagråd for IT Governance og Management.

Knud er CMC-certificeret.

Kontakt Knud på telefon 2572 3174.

Steen Vierø Petersen

Org.konsulent/Projektledelse - Partner
Steens fokus er organisationsudvikling gennem mennesker og løsningerne er forankret i strategi og organisationsdesign, der håndterer projekttankegangen.

Organisationens kapabilitet forøges gennem strategi-, kultur-, leder-, proces- og medarbejderudvikling. Løsningerne fokuseres mod praktisk anvendelse og sikring af virkeliggørelse af de valgte handlinger.

Opgaven er ikke løst før end at den ønskede effekt er opnået, og i Steens løsningsdesign involveres virksomheden altid for at opnå synergi og forankring.

Steen er CMC-certificeret.

Kontakt Steen på telefon 2068 4062.

Niels Dalhoff

Dansk LEAN Partner - Ass.partner

Niels Dalhoff repræsenterer Dansk LEAN Partner aps, der består af 7 partnere, alle med speciale i LEAN.

I Dansk LEAN Partner integrerer vi LEAN-tankegangen i alt hvad vi gør. Konsulenterne i Dansk LEAN Partner repræsenterer hver især mellem 10 og 30 års erfaring med implementering af en Lean kultur.

Vi anvender principperne til at skabe de bedste rammer for succes, i tæt samarbejde med kunden. Dermed hjælper vi organisationer med at optimere produktiviteten og lave løbende forbedringer som svar på de skiftende rammevilkår. Vores rådgivning er så tæt på kundens virkelighed og behov, at effekten kan aflæses direkte i det daglige arbejde.

Kontakt Niels på telefon 2078 4211

Per Hartlev

Whitebox Aps - Ass.partner

Per Hartlev repræsenterer firmaet Whitebox aps.

 I Whitebox får vi meget ros for at være hurtige og koncentrerede i vores analyser. Typisk 2-3 dage, så har ledelsen opnået den indsigt de savnede for at forbedre projekteffektiviteten.

 Vi har gennem de seneste 20 år hjulpet mere end 400 virksomheder, til at få konkurrencemæssige fordele gennem hurtigere, billigere og oftere, at sætte nye leverancer, produkter og ydelser på markedet.

Vi vil forfølge vores dedikation om at gøre virksomheder bedre, og - som det er vores specialitet: Bedre til at blive bedre.

Kontakt Per Hartlev på telefon: 2010 8040

OM CMC Danmark

CMC Consulting Group Denmark, er en dansk afdeling af: International Council of Management Consulting Insitutes.

Vi trækker på et korps af mere end 80 konsulenter fra 30 konsulentvirksomheder.

Til den konkrete opgave leverer vi den mest kvalificerede konsulent, og ved større opgaver det bedst kvalificerede team.

Kontaktinformation:

CMC Consulting Group ApS

Egevej 14, 3400 Hillerød.

Tlf.: +45 2325 0509

E-mail: info@cmc-cg.dk

CVR 35 21 18 02

Websiden er produceret af Nioba.dk. Nioba leverer rådgivning indenfor digital markedsføring (SEO/SEM/Adwords), digital strategi/online strategi og webstrategi til danske og udenlandske virksomheder.